Dr. Andrei Laslău recomandă un regim sănătos după sărbători. Află care sunt alimentele de bază (AUDIO)

Dr. Andrei Laslău, specialist în nutriție, vă ajută în acest weekend, în emisiunea ‘O dimineaţă de milioane’ să faceţi trecerea de la mesele specifice sărbătorilor la regimul normal.

Dr. Andrei Laslău, specialist în nutriție, revine sâmbătă la emisiunea ‘O dimineaţă de milioane’ şi ne vorbeşte despre cum este bine şi sănătos să marcăm trecerea de la festinul culinar de sărbători la o alimentaţie corectă şi echilibrată, care să ne ajute să scăpăm şi de surplusul de kilograme acumulat.

Românii au lăsat în magazine un miliard de euro doar în luna decembrie, potrivit comercianţilor. Aceasta înseamnă până la 15% din vânzările dintr-un an întreg.

În medie, românii cheltuie peste 1.500 de lei pentru cele două petreceri de la sfârşitul anului. Cei mai mulţi bani se duc pe mâncare şi băutură. După un asemenea festin, evident trebuie să vină şi o perioadă de recuperare a organismului, despre care Dr. Andrei Laslău, specialist în nutriție, vorbeşte sâmbătă, la Europa FM, cu Ana-Maria Tatu.

Dr. Andrei Laslău vă aşteaptă şi cu alte sfaturi şi informaţii utile pe site-ul www.andreilaslau.ro, dar şi pe pagina sa de Facebook, https://www.facebook.com/drlaslauandrei?ref=ts&fref=ts.