Doliu naţional

Trebuie să învățăm să ținem doliu, să înțelegem cum se arată respect în anumite situații, la fel cum trebuie să învățăm ca societate cum să ne comportăm și cum să ne lăsăm coordonați în situații de urgență.

Încă sunt foarte mulți oameni în stare critică în spitalele din București, iar din punctul meu de vedere, o zi de doliu național nu este potrivită pentru a face dezbateri, sau pentru a ne da cu părerea, nu este potrivită nici chiar pentru a ne exprima revolta. Vom face asta începând de mâine și acesta este motivul pentru care am luat greu decizia de a deschide azi liniile telefonice la România în Direct.

O voi face doar pentru că această emisiune vă aparține, dar o voi face pentru a vă permite să vă exprimați solidaritatea, compasiunea sau respectul pentru cei care au murit sau pentru cei care se zbat să supraviețuiască după tragedia din acest weekend.

Este un moment de mare emoție pentru națiunea noastră. Vom dezbate cauze, vinovați, demisii sau alte lucruri începând de mâine, deocamdată este un moment de doliu iar România în Direct pentru asta vă stă azi la dispoziție.