Documentarul „România neîmblânzită”, de vineri în cinematografe | VIDEO

„România neîmblânzită”, un documentar care îşi propune ca, pe durata a 90 de minute, să dezvăluie frumuseţea sălbatică a țării, este lansat vineri în cinematografe din mai multe orașe.

De-a lungul unui an întreg, peste 20 de cameramani au parcurs mii de kilometri pentru a surprinde lupta vietăţilor pentru supravieţuire.

Călătorind cu automobilul, avionul, barca, elicopterul, snowmobile-ul sau cu maşinuţe de golf, aceştia au cumulat peste 400 de ore de filmare în zone precum Parcul Naţional Piatra Craiului, Munţii Făgăraş, Parcul Naţional Cozia, Delta Dunării, Histria, Parcul Naţional Văcăreşti, Peştera Urşilor, Porţile de Fier şi Munţii Apuseni.

Narat de actorul Victor Rebengiuc, documentarul „România neîmblânzită” a fost realizat cu sprijinul casei britanice de producţie Off the Fence, care semnează numeroase producţii pentru BBC, National Geographic şi Discovery Channel.

Distribuitorul Transilvania Film anunță că va organiza şi o serie de proiecţii în mai multe oraşe în care nu există săli de cinema.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS