Doar 5 zile au mai rămas până la concertul lui Richard Clayderman

Europa FM prezintă, pe 19 şi 20 martie, pe unul dintre cei mai apreciaţi pianişti ai lumii: Richard Clayderman.

Richard Clayderman, unul dintre cei mai apreciaţi pianişti ai lumii, revine în România pentru a susţine două concerte: pe 19 martie, la Sala Palatului din Capitală, şi pe 20 martie, la Teatrul Naţional ‘Vasile Alecsandri’ din Iaşi.

Legendarul pianist Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală şi va prezenta publicului din România un program de colecţie, din care nu vor lipsi celebrele piese ‘Ballade pour Adeline’ şi ‘A Comme Amour’, dar şi piese faimoase precum coloana sonoră din filmele ‘Lista lui Schindler’ şi ‘Titanic’.

Pe 19 martie, la Sala Palatului, accesul publicului se face începând cu ora 19.00.

După ce s-a făcut accesul în sala de spectacol, spectatorii pot părăsi Sala Palatului numai pe la uşa 10 şi pot reveni doar dacă au fost înregistraţi de personalul de la uşă.

Copiii sub 5 ani au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de părinţi, care se obligă să îi supravegheze. În spaţiul de concert este interzisă intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, contondente, băuturi sau mâncare.

Spectatorii sunt rugaţi să nu folosească aparate de fotografiat profesionale sau semiprofesionale, să nu utilizeze flash-ul şi să îşi seteze telefoanele mobile în modul silenţios pe durata spectacolului.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Preţul unui bilet, în funcţie de categorie este de: 400 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 140 de lei (categoria a III-a) şi 95 de lei (categoria a IV-a).