Confidenţialitate

“Discutabil”, o invitație în propria izolare cauzată de coronovirus

Starea actuală prin care trece România stârnește multe discuții și face subiectul multor controverse și complicații pe care oamenii le resimt diferit. În mod spontan, o viață digitalizată crește în rândul românilor care caută să-și facă auzită povestea.

Pentru a da viață acestor povești, mai mulți actori de teatru se întâlnesc online pentru a pune țara la cale, deși sunt izolați în case din cauza coronavirusului.

Actorii Vlad Zamfirescu, Șerban Pavlu, Marius Manole, Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, izolați la domiciliu, se inițiază într-un dialog dens în semnificații, fiecare din propria casă, despre criza creată de Coronavirus, astăzi, la ora 22:00, se poate urmări primul episod al serialului pe acest canal de Youtube, link-ul va fi activ începând de astăzi, 27 martie, ora 22:00 (click aici), și pe pagina de Facebook Discutabil – serial online

Subiectele variază de la închiderea teatrelor, apusul culturii, până la teoria conspirației, atingând teme curente precum digitalizarea, munca de acasă, viitorul omenirii, rata divorțurilor sau rata natalității, precum și dating-ul online care poate înflori simțitor în această perioadă.

“Discutabil” este o invitație în intimitatea unor tipologii ce compun societatea românească actuală care își exhibă în mediul online umorul, frica și teoriile conspirative care se prespun că au stat la baza stării actuale a planetei.

Cine este până la urmă de vină, omul…?

Omul este o ființă socială și actorii sunt cei mai aplecați către această nevoie fundamentală a umanității de a exprima ce simt și ce gândesc.

Din această nevoie s-a născut proiectul ”Discutabil”, regizat de Vlad Zamfirescu, în baza textului dramaturgului Alex Popa.