Direcţia 5: Zâmbetul face minuni

Un nou album, un nou concert, o nouă întâlnire cu una dintre cele mai iubite trupe din România, Direcţia 5.

Daca acum cateva zile ne spuneau ‘Hello’, pe acordurile celui mai recent single al trupei, acumsuntem invitati la un concert unic, in care magia notelor muzicale se imbina cu versurile pline de romantism in atmosfera unica si inconfundabila a unui eveniment Directia 5 – ‘Zambetul face minuni’.

‘Trebuie sa fiti foarte curiosi pentru ca in acest concert vom canta piesele de pe albumul nostru cel nou ‘Zambetul face minuni’. Va vom surprinde cu un sound nou insotit de proiectii si imagini dragi noua. Va fi muzica pe care grupul a scris-o si a cantat-o intre 1990 si 2013 si care exprima starea de spirit a trupei expusa intr-o maniera dinamica si optimista. Noi suntem foarte fericiti sa fim din nou alaturi de publicul nostru si sa putem impartasi impreuna cantece si senzatii noi. ‘ a declarat Marian Ionescu.

‘Zambetul face minuni’, cel mai nou capitol al povestii de dragoste promite o seara unica, in care cele mai iubite single-uri ale trupei se vor alatura pieselor de pe cel mai nou material al trupei, un album cu un sound nou, surprinzator, dar care pastreaza nealterata esenta muzicii celebrei trupe.

Biletele pentru concertul Directia 5 s-au pus in vanzare in magazinele Diverta, Inmedio, Germanos, Muzica, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas, Libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului, in oficiile Postei Romane, si online pe: www.bilete.ro, www.myticket.ro; www.eventim.ro, www.blt.ro