Din sala de clasă, direct pe scena Cercului Militar

Elevi ai Școlii Americane şi Școlii Britanice din Bucuresti, cu vârste cuprinse între 12 si 16 ani, vor concerta pe 23 mai la Cercul Militar din Bucureşti, după ce au câştigat un concurs organizat de profesorul lor de pian.

Profesoara Cătălina Naidin şi-a provocat elevii să demonstreze, la finalul anului trecut, cât de talentaţi sunt, iar la finalul provocării cinci dintre ei au primit promisiunea unui spectacol în faţa publicului, pe o scenă adevărată.

„Au început pianul cu mine în urmă cu aproximativ 5-6 ani şi au ajuns până la nivelul de a susține un concert. Repertoriul este foarte variat, de la piese clasice până la unele moderne, inclusiv muzică de film. Promitem o audiție foarte plăcuta şi relaxantă, unde pasajele tehnice alternează fragmentelor romantice.
De notat este faptul că acești copii nu studiază pianul în instituții de specialitate ci în particular, ca un hobby. Cu toate acestea, sunt la nivelul susținerii unui astfel de eveniment. Este o reprezentație artistică a acestor copii care merită să fie cunoscuţi de public pentru talentul, munca şi sensibilitatea lor”, povesteşte Cătălina Naidin.

Accesul la concertul de la Cercul Militar, din data de 23 mai, ora 18:30, se va face pe bază de rezervare la numărul 0726.328.785. Biletele costă 30 de lei.