Confidenţialitate

Digitalizarea începe cu o schimbare de mindset

Mai întodeauna, antreprenorii sunt considerați oameni deschiși spre inovație, cu o viziune clară asupra pieței si a businessului.

Acest lucru este confirmat și de un studiu realizat în 2019 de către PwC, în rândul antreprenorilor din Europa Centrală și de Est. Oamenii de afaceri români sunt cei mai avansați în folosirea tehnologiilor digitale comparativ cu omologii lor din celelalte 14 state cuprinse în studiu, iar 82% dintre companiile românești consideră că transformarea digitală va avea un impact semnificativ pe termen lung.

Există și constrângeri în adoptarea soluțiilor digitale: costurile, riscurile asociate cum ar fi securitatea cibernetică, lipsa de know-how sau de specialiști și rezistența la schimbare.

Mai mult ca oricând, în era „amenințată” de Covid 19, antreprenorii au la dispoziție o „cheie” care le poate duce afacerea la nivelul următor, „mutarea” în online. Așa cum am vazut în ultimele luni, aproape orice poate fi vândut online, nu doar haine și electrocasnice, ci și legume, fructe, servicii, lecții de artă, ore de aerobic sau ședințe de terapie.

Acum e momentul optim pentru adaptarea companiilor, iar soluțiile de digitalizare însoțesc antreprenorii pas cu pas spre creșterea afacerii și, totodată, spre a economisi timp pentru lucrurile care contează.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.