Confidenţialitate

Digitalizarea a devenit o nevoie, dar și o șansă de dezvoltare a afacerii

Când vine vorba despre cumpărături, tot mai mulți români aleg să facă shopping online, peste jumătate dintre utilizatorii de internet din mediul urban apelând la această opțiune cel puțin o dată pe lună, se arată într-un studiu GPeC Summit și iSense Solutions din 2019.

Criza de la începutul anului 2020 a determinat o orientare a firmelor înspre comerțul electronic, pentru a putea rămâne în piață. Digitalizarea a devenit, astfel, o nevoie, dar și o șansă de dezvoltare a afacerii.

În sprijinul lor, UniCredit Bank a dezvoltat soluția de e-commerce care, prin cele două module disponibile, eGenius și eGenius WEB, acoperă nevoile comercianților dornici să își extindă afacerea în mediul online.

Ea permite efectuatea plăților pe internet într-o manieră sigură, rapidă, prin integrarea de plăți cu 3D Secure, de pe orice dispozitiv, precum și crearea facilă a unei platforme de comerț electronic.

Soluția de e-commerce este potrivită atât companiilor fără experiență sau resurse IT specializate, prin modulul eGenius Web, cât și companiilor mari, cu IT dedicat, care doresc o soluție personalizată, prin modulul eGenius.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.