Confidenţialitate

Diagnosticul lui Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers

Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, care a fost spitalizat, sâmbătă, din cauza unor dureri abdominale severe, a fost diagnosticat cu gastroenterită virală. Potrivit medicilor, starul american va beneficia de o recuperare completă, a anunţat grupul californian, duminică, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul său oficial, informează Reuters.

Rockerul american a fost transportat de urgenţă, sâmbătă, din cauza acelor dureri abdominale şi, din acest motiv, trupa Red Hot Chili Peppers a fost nevoită să îşi anuleze un concert pe care ar fi trebuit să îl susţină în acea seară în oraşul Irvine din California.

”Medicii se aşteaptă ca Anthony să aibă parte de o recuperare completă, cât de curând”, se afirmă în mesajul publicat de trupa californiană, duminică, pe site-ul redhotchilipeppers.com. În acelaşi mesaj, formaţia a mulţumit fanilor pentru sprijinul acordat şi a anunţat că a luat decizia de a anula şi următorul concert al trupei, ce era programat pe 17 mai.

Trupa Red Hot Chili Peppers a precizat pe site-ul ei că rockerul a suferit din cauza unor complicaţii provocate de o gastroenterită virală.

”Nimeni nu este mai dezamăgit ca noi din cauza faptului că nu am putut să cântăm în această seară. Îi transmit multă iubire şi urarea de însănătoşire grabnică «fratelui» meu, Anthony”, a scris pe Twitter, sâmbătă, Chad Smith, toboşarul trupei californiene.

Foto: s_bukley / Shutterstock.com