Confidenţialitate

Purina® PRO PLAN®: Devino expert în nutriția vieților extraordinare ale pisicilor și câștigă ce-i mai bun pentru pisica ta!

La Europa FM, ești invitat să faci o incursiune în știința nutriției vieților extraordinare ale pisicilor alături de Purina® PRO PLAN®– hrana perfectă pentru nutriția pisicilor sterilizate.

Noi, cei care avem pisici, știm că ele sunt parte din familie. Indiferent cât de neastâmpărată este, indiferent câte perdele sau canapele strică, pisica e o bucurie și chiar un motiv de laudă și mândrie. Pisica merită tot ce-i mai bun: afecțiune, timp petrecut împreună, dar și o nutriție dedicată nevoilor ei – după ce a fost sterilizată.

Împreună cu prietenii de la Purina® PRO PLAN®, am pregătit pentru voi un concurs prin care să ne demonstrați cât mai bine iubirea și grija față de pisica voastră, povestind cum v-a schimbat ea viața.

Completează formularul de mai jos, iar noi premiem zilnic povestea cea mai interesantă cu un Kit complet de îngrijire pentru pisici sterilizate Purina® PRO PLAN® și mâncare pentru pisici sterilizate. 

Regulamentul concursului