Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un tren a plecat din Gara de Nord din București la ora la care ar fi trebui să ajungă deja la destinație, la Pitești

Un tren care trebuia să ajungă duminică la Pitești la ora 18.12, abia a plecat din București la exact aceeași oră. Pe scurt, trenul a plecat din stație când trebuia să ajungă deja la destinație. 

Trenul urma să plece la 16.30 de la București pentru a ajunge la Pitești la 18.12, scrie Club Feroviar.

„Trenul trebuia să plece la ora 16.30, a fost întârziat inițial cu 30 de minute, urmat de anunțări succesive de întârziere din 5 în 5 minute. Trenul a fost garat la peron la ora 17.30, vagoanele au în jur de 40 de grade în interior, fără aer condiționat deocamdată. Călătorilor nu le-a fost oferit nici măcar un pahar cu apă. Până în acest moment, trenul nu a plecat, cumulând o întarziere de 100 de minute”, spunea un călător puțin înainte de ora 18.00.

Incidentul a avut loc la doar câteva zile după ce un alt tren a plecat la drum fără călători, deoarece aceștia au fost anunțați să aștepte la alt peron

 Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.