Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un șofer din Pitești a fost urmărit şi amendat de polițiști după ce le-a atras atenția că staţionau neregulamentar

Un şofer din Pitești le-a atras atenția unor agenți de poliție că au parcat neregulamentar, cu uşa autoturismului deschisă şi în apropierea unei intersecţii. 

În înregistrarea realizată cu o cameră de bord, postată de jurnaliştii de la epiteşti.ro, se vede cum şoferul trece pe lângă un echipaj de poliţie tras pe dreapta şi cu uşa autospecialei larg deschisă, opreşte în dreptul maşinii de poliţie şi le spune agenţilor: „O să-ţi iau uşa, dacă mai parchezi aci! Păi aşa se parchează, în intersecţie?”, replica poliţistului fiind: „Care e problema?”.

La scurt timp, autoturismul al cărui şofer îi certase pe poliţişti este oprit de către aceştia, folosind semnalele acustice şi megafonul – „Trage pe dreapta, Mazda!”. Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul răspunde: ”Control de rutină” şi cere documentele.

După verificarea documentelor poliţistul cere să i se prezinte dotarea maşinii şi, la final, îi dă şoferului amendă de 725 de lei pentru că trusa medicală era expirată.

Amenda a fost dată în urma a ceea ce poliţistul a numit un „control de rutină”.

Întrebat de ce l-a urmărit pe şofer, poliţistul îi transmite acestuia că orice obiecţie are, să o treacă pe procesul verbal.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.