Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un hamster din Germania face profit din tranzacțiile cu criptomonede

Un hamster din Germania denumit „Dl. Goxx” face tranzacții cu criptomonede pe și obține randamente mai ridicate decât bursa americană.

Până vinerea trecută valoarea portofoliului urcase cu aproape 24%, potrivit contului de Twitter @mrgoxx care documentează zilnic toate tranzacțiile făcute de hamster de mai bine de trei luni.

Dl. Goxx a avut un randament mai bun decât cele ale bitcoin și S&P 500 în aceeași perioadă de timp, scrie Insider.com.

Stăpânul hamsterului i-a construit „Cutia Goxx”, un „birou” legat de cușcă. Acolo în birou, unde intră când are chef, hamsterul se apucă tranzacții.  

La început aleargă pe „roata intenției” pentru a alege una din aproximativ 30 de criptomonede tranzacționabile. După alegerea monedei virtuale hamsterul poate să alerge prin unul din cele două „tuneluri de decizie” pentru a declanșa fie o cumpărare, fie o vânzare a criptomonedei în cauză.

Portofoliul hamsterului atinsese un maxim de 495 de euro la mijlocul lunii septembrie când ajunsese la un randament de aproape 50% în mai puțin de 3 luni dar scăderea prețului anumitor criptomonede i-a afectat profiturile.

Sursa foto: Twitter

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.