Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Știri bune în vremuri rele | VINERI, 27 martie

Mega Image a donat peste un milion de lei Societății Naționale de Cruce Roșie din România în lupta împotriva pandemiei COVID-19. Cu acești bani vor fi cumpărate 12 echipamente complete de ventilație.

Spitalele vor primi și produse de mobilier. JYSK România va dona din produsele sale spitalelor care tratează pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19. Compania a înființat un fond de 150.000 de lei pentru spitalele care au nevoie plăpumi, perne sau lenjerii de pat.

Orange România oferă mai mult internet clienților săi, în această perioadă în care multă lume lucrează de acasă ori e nevoită să stea în casă și traficul de net a crescut semnificativ.

Bonusul de 50GB este valabil 30 de zile şi poate fi activat până la sfârșitul lunii viitoare din contul MyOrange. Același bonus este oferit și clienților business.

În fine, restaurantul Yellow Menu din București, alături de compania Impetum Grup, a lansat  campania #FarfuriiLaDatorie!

Astfel, pentru o perioadă nedeterminată de timp, restaurantul spune că va livra zilnic porții de mâncare pentru Spitalul Matei Balș, atât pentru doctori, cât și pentru asistenți, personal auxiliar sau paznici! ​

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.