Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Știri bune în vremuri rele | VINERI, 20 martie

În sprijinul spitalelor, medicilor și personalului sanitar ce se luptă zi și noapte cu pandemia de coronavirus au venit și artiști, oameni din sport sau oameni de afaceri.

Simona Halep a anunțat că va dona bani spitalelor din Constanța și din București, în care sunt trataţi bolnavi de coronavirus. Ea a postat un video pe rețelele de socializare și i-a îndemnat pe oameni să respecte interdicțiile impuse în această perioadă.

Omul de afaceri Gigi Becali a venit în ajutorul Spitalului Matei Balș din București. Acesta a anunțat că a donat, printre altele, scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mopuri, televizoare.

O donație importantă (20.000 euro) tot pentru Spitalul Matei Balș a făcut și cântăreața Andra. Ea a făcut un live pe Facebook, unde le-a transmis fanilor să se izoleze şi să încerce să se bucure de activităţile pe care le pot face acasă.

Vlad, George și Luca au sunat-o în această dimineață pe Andra să o felicite pentru gestul făcut.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.