Deşteptarea şi-a mutat studioul la Monica Anghel acasă

Cafea, omletă în lipie şi clătite. Acestea au fost doar câteva dintre ingredientele care au susţinut Deşteptarea de vineri, în direct, de-acasă de la Monica Anghel.

A fost un mic dejun oferit cu o mare generozitate de gazda noastră din această săptămână. O gazdă susţinută pe toată durata programului de membrii familiei.

Aviv, fiul Monicăi a primit un cadou de la Vlad şi de la George, pe care s-a grăbit să-l deschidă, nu înainte de a spune o poezie şi de a fredona împreună cu mama sa un cântec în engleză.

De cadouri s-a bucurat şi Monica, ea a primit de la colegii de matinal un ceainic de colecţie.

Din studioul improvizat nu au lipsit mama şi nepoata Monicăi, Roua.

George Zafiu şi Vlad Petreanu au venit hotărâţi să pigmenteze ediţia specială ‘Deşteptarea la tine acasă’ cu mult umor şi informaţii utile. Surpriza cea mare pentru cei doi, dar si pentru ascultători, a venit de la doi dintre câinii Monicăi, Jessie şi Bobică, care au interpretat fiecare câte un duet împreună cu stăpâna.

Bătălia Hiturilor a fost hitul ediţiei de vineri. Monica Anghel a interpretat live impecabil piesa ‘Dau viaţa mea’. Ea le-a promis ascultătorilor ca la următoarea vizită pe care o va face alături de colegii din Deşteptarea va interpreta şi cântecul ‘Spune-mi’.

Până atunci însă, luni, pe 23 septembrie, Vlad Petreanu se va ocupa personal de intonarea acapella a unui referen semnat Julio Iglesias.

Deşteptarea vine şi la tine acasă, tot ce ai de făcut este să te înscrii pe site-ul europafm.ro