Deșteptarea se ascultă în direct în FM și în Spania

După emisiunea maraton dedicată Zilei Naționale, Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu pregătesc o ediție de colecție și a matinalului Europa FM – Deșteptarea.

Luni, de la ora 7:00, în premieră, matinalul ‘Deșteptarea’ va fi realizat de la Madrid, din studioul Radio Românul și se va auzi simultan în România și în Madrid și zona Guadalajara. Alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor fi cei doi realizatori ai emisiunii matinal ‘Dimineți pe românește’ ai postului de radio local.

Cei trei matinali de la Europa FM vor aduce în prim plan poveștile românilor aflați departe de casă. Ei vor continua astfel proiectul început pe 1 Decembrie, când și-au propus să depășească orice graniță cu ajutorul undelor radio, și să aducă românii împreună, la Europa FM.

Emisiunea ‘Deșteptarea’ va fi difuzată ca de obicei pe frecvențele Europa FM din țară, pe www.europafm.ro, dar și pe frecvența Radio Românul din Madrid – 107,7 FM.

Este pentru prima dată când un post de radio românesc alege să transmită matinalul său din afara granițelor, în mijlocul comunității de români aflate într-o altă țară.