Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O pensionară din Vaslui a primit o factură la gaze de aproape 7 milioane de euro

Factură- record primită de o pensionară din Muntenii de Jos, județul Vaslui. Luna trecută, a avut surpriza să vadă că are plată pentru gaze 33,5 milioane de lei, adică aproape 7 milioane de euro. 

După ce a semnalat eroarea, pensionara a primit o nouă factură, însă și aceasta era greșită, scrie Ziarul de Vaslui.

Femeia s-a trezit că pe factura la gaze naturale era înregistrat un consum de peste 13 milioane de metri cubi. Dar ea nu folosește decât un aragaz pentru gătit și o centrală folosită doar pentru încălzitul apei, pentru că femeia își încălzește locuința cu sobe cu lemne.

„Săptămâna trecută, când a primit mama factura, eu eram în alt colț al țării. M-a sunat panicată că a venit factura la gaz, de 33 milioane lei vechi. Săraca, era atât de bulversată citind atâtea cifre și probabil că nu îi venea să creadă că, de fapt, factura e în lei noi”, a declarat pentru Ziarul de Vaslui băiatul femeii, Gabriel Mereuță.

„Nu au fost probleme. Au recunoscut că este o eroare și au emis o factură, de 1.700 lei. Normal, și aceea era mult prea mare. În final, după un alt drum, a fost emisă o factură de 200 lei. E bine că totul s-a terminat cu bine, chiar dacă asta a însemnat nervi, timp și câteva drumuri pentru o femeie de 70 ani. Eu m-am întors abia azi în oraș și am fost șocat când am văzut factura inițială”, a povestit băiatul femeii.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

Sursa foto: Ziarul de Vaslui

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.