Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: O femeie din Statele Unite s-a trezit cu 1 miliard de dolari în cont

O femeie din Statele Unite a avut mare surpriză când s-a dus la bancomat să scoată 20 de dolari și a descoperit că avea în cont un aproape un miliard de dolari.

Mai exact,  999.985.855,94 de dolari, adică aproape un miliard, scrie presa din Florida.

Femeia a povestit pentru un post local de televiziune cum a reacționat când a văzut câți bani are în cont: „Am fost îngrozită când am văzut. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar eu am fost pur și simplu îngrozită. Am văzut în presă cazuri cu oameni aflați în aceași situație care au scos banii și apoi au fost obligați să-i înapoieze. Nu aș face asta pentru că nu sunt banii mei. Mă cam sperie toată povestea asta, pentru că știți ce probleme sunt cu amenințările cibernetice.” 

Ea a încercat să dea banii înapoi și a tot sunat la bancă, însă robotul telefonic nu a reușit să identifice care este problema ei și nu a direcționat-o către un operator uman.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.