Confidenţialitate

Deșteptarea: O femeie care voia să ajungă de la Timișoara la Sibiu a primit loc într-un dric, lângă un mort | VIDEO

Vechea metodă “ia-mă, nene” s-a modernizat – acum se cheamă carpooling și se organizează online. Sunt grupuri de Facebook unde te înțelegi cu cine merge unde și poate să mai ia pe cineva sau sunt aplicații/site-uri. Dar unele oferte sunt totalmente bizare.

Lexa, o femeie care voia să ajungă de la Timișoara în Sibiu, folosind un serviciu de carpooling, a primit loc într-un dric, lângă un mort. ”Mașina este un dric. Există un pasager. Este tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”, i-a scris șoferul.

”Nu cred că a fost o glumă, e pe bune. E un transport funerar între localități și tipul probabil mai face un ciubuc și mai ia pasageri în față. Eu bănuiesc că dricul este un fel de dubă – probabil decedatul e în spate, iar în față sunt locuri libere.

Sincer, dacă nu eram și cu cățeii, mergeam doar pentru ineditul situației. De câte ori ai ocazia în viață să mergi viu cu dricul? Mi-a mai scris cineva că își făcuse rezervare la întoarcere cu același șofer”, a declarat Lexa, citată de oradesibiu.ro.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.