Confidenţialitate

Deșteptarea: Nicki Minaj a anulat concertul la SAGA, cu trei ore înainte de a urca pe scenă, din cauza protestelor din România | VIDEO

Rapperița Nicki Minaj și-a amânat concertul de duminică seară, de la festivalul SAGA, cu trei ore înainte să urce pe scenă invocând motive legate de siguranță din cauza ”protestelor din România”.

Rapperița spune că a fost sfătuită să nu călătorească la festivalul din România din cauza îngrijorărilor legate de protestele care au loc în zonă.

Saga Festival a avut loc la Romaero Airport, în zona Băneasa, iar singurele proteste anunțate în București au loc luni, atunci când contabilii sunt așteptați să manifesteze împotriva modificărilor fiscale.

Protestele nu au legătură însă cu zona Băneasa. Manifestația a început la 08:30 în Piaţa Victoriei, iar la 09:30 protestatarii au plecat în marş spre sediul Ministerului de Finanţe din Piaţa Constituţiei.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.

Foto: Brian Friedman/ shutterstock