Confidenţialitate

Deșteptarea: La Botoșani, un polițist a fost surprins în timp ce făcea vin în curtea secției de poliție | VIDEO

După numirea sa în funcția de șef al Poliției județului Botoșani, comisarul șef Gheorghe Tudor Costân a început un turneu prin secțiile de poliție din subordine.

La postul de poliție din Ștefănești a ajuns în mijlocul activității. E vorba de activitatea de producție a vinului – mai cunoscută sub denumirea de vinificație. În curtea secției au putut fi găsite butoaie, budane cu struguri și, potrivit Monitorului de Botoșani, “alte unelte necesare fabricării vinului”

Dl comisar șef a declanșat pe loc o anchetă operativă prin telefon, până a dat de el – agentul de poliție local – care a explicat că stă chiar lângă secție.

E neclar dacă avea voie să facă vin în curtea secției de poliție – e în curs o anchetă “în vederea stabilirii existenței sau inexistenței unei abateri disciplinare prevăzute de Legea 360 din 2002, privind statutul polițistului”, anunță IPJ Botoșani.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.