Confidenţialitate

Deşteptarea îţi face poftă de vacanţă şi în noiembrie!

Deşteptarea îţi face poftă de vacanţă şi în noiembrie! Câştigă Bătălia Sexelor şi Deşteptarea te trimite în vacanţă!

Poţi câştiga zilnic un sejur la cel mai mare complex hotelier din Predeal, la Hotel Orizont 4*, pentru 2 persoane, cu mic dejun și acces gratuit la SPA!

Hotelul Orizont este destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, având un design premium şi totodată modern, fiind destinaţia perfectă pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care doresc să exploreze traseele montane din zonă, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Cum participi la concurs

Între 7.00 şi 10.00, de luni până vineri, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi de Europa FM pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului Bătălia Sexelor

banner Hotel Orizont_europa FM