Confidenţialitate

Deșteptarea: Italienii amenință boicotarea ziarului New York Times, după ce acesta a propus o rețetă de paste carbonara cu roșii | VIDEO

După ce New York Times a propus o rețetă de paste carbonara cu roșii, unii italieni sunt indignați și amenință cu boicotarea ziarului sau cu renunțarea la abonamente, plus raportări la YouTube și Facebook pentru dezinformare.

Rețeta clasică de carbonara înseamnă spaghetti, pecorino, ou crud, guanciale și piper negru. New York Times a propus un mutant la care a pus roșii și a înlocuit guanciale și a zis că este o îmbunătățire a rețetei originale.

„Smoky Tomato Carbonara”: „Roșiile nu sunt tradiționale în carbonara, dar dau un gust strălucitor acestui fel de mâncare.” New York Times a mai recomandat să se schimbe guanciale cu bacon afumat, deoarece „este disponibilă pe scară largă și conferă o notă afumată plăcută”.

„Ummm, asta nu e carbonara. Ești la un pas de a adăuga ananas, nu-i așa?”, au fost comentariile indignate ale italienilor.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: shutterstock.com