Deșteptarea întreabă: Cum te-ai îndrăgostit?

Vlad Petreanu și George Zafiu au venit, marți, cu o întrebare de suflet în Deșteptarea, după ce au descoperit că britanicii se îndrăgosteasc în vacanţă, iar mulţi ajung din concediu direct în faţa altarului.

Mai mult de jumătate dintre britanici se îndrăgostesc atunci când merg în vacanţă, iar unul din zece se şi căsătoreşte cu persoana cunoscută în concediu, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de loveholidays.com și prezentat de Vlad Petreanu și George Zafiu în Deșteptarea.

Una din şase relaţii supravieţuiesc mai mult de un an. În același timp, unul din cinci britanici uită a doua zi numele persoanei de care s-au îndrăgostit în vacanţă.

Atunci când sunt plecaţi în străinătate, 13% dintre britanici sărută mai mult de trei persoane într-o singură seară şi 11% dintre ei sunt dispuşi să întreţină relaţii sexuale cu cineva chiar din prima seară.

Cum se îndrăgostesc românii, o întrebare la care Vlad Petreanu și George Zafiu au căutat răspunsuri în Deșteptarea de marți.

Iulia a povestit pe pagina de Facebook radio Europa FM că matematica este cea care a ajutat-o să-și găsească perechea: ‘M-am îndrăgostit la una din pregătirile de matematică acum aproape 9 luni și de atunci trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste’.

Mircea povestește cu sinceritate o poveste de viață ce pare scenariu de telenovelă: ‘M-am dus într-un sat unde aveam o amantă iar aceasta mi-a făcut cunoștință cu prietena ei cea mai bună…acuma sunt însurat de 12 ani cu prietena,pierzând amanta, of course’.