Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Într-o comună din județul Iași, oamenii trebuie să facă cerere la primărie dacă vor să se plimbe în parc

În comuna Țuțora din județul Iași, primarul a anunțat că cetățenii care vor să meargă în parc trebuie să facă cerere scrisă înainte. E o comună cu 2000 de locuitori și 3 parcuri amenajate recent.

Primarul Cristinel Albu vrea să vadă cererile cu 24 de ore înainte, dar termenul va fi de 2 zile înainte pentru grupuri mari, potrivit Știrile ProTv.

Primarul e iritat de faptul că unii săteni care intră în parc sau se duc să joace fotbal pe terenul sintetic fac stricăciuni. Astfel, cine vrea să se plimbe prin parc ori să joace fotbal pe terenul de sport după ora 17.00 are nevoie de acordul scris al primarului. Iar cererea rebuie depusă la Primărie cu 24 de ore înainte. 

Cristinel Albu, primarul comunei Țuțora: „Tinerii de diferite vârste au încercat să facă și alte activități, în afară de cele de recreere: să consume băuturi alcoolice, fumat și toate au dus la vandalizarea parcului.”

Sursa foto: Facebook/Primăria Comunei Țuțora

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.