Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Flagrant pentru droguri făcut cu ciuperci champignon cumpărate de la magazin

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au realizat un flagrant cu ciuperci champignon, cumpărate din magazin. Acestea au fost puse în locul unora halucinogene care urmau să ajungă la un tânăr ce le-a comandat pe „dark web”, scrie Adevărul.

Totul s-a întâmplat la Deva, acum un an. Trei tineri au vrut să încerce și ei senzațiile consumului de substanţe halucinogene după ce au văzut un documentar pe Netflix. 

Unul dintre ei a comandat ciuperci halucinogene pe net, dar pachetul a fost interceptat de poliţiştii BCCO. Aceștia au înlocuit ciupercile din colet cu ciuperci Champignon comestibile, peste care s-a presărat pământ de culoare neagră, fiind păstrat ambalajul original.

Tânărul care a comandat coletul l-a ridicat de la poștă, iar la scurt timp, poliţiştii de la BCCO au descins în locuinţa acestuia. Au fost prezenţi şi ceilalţi doi consumatori de droguri, unul dintre aceştia sosind înaintea poliţiştilor, iar al doilea în timpul percheziţiei.

Sursa foto: pixabay.com

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.