Confidenţialitate

Deșteptarea de Vară: Un bărbat a fost jefuit de o femeie pe care o chemase în vizită | VIDEO

Un bărbat din Făgăraș a fost jefuit de o femeie pe care o chemase în vizită. Bărbatului i-au fost furate 10.0000 de euro și telefonul mobil.

Polițiștii au reușit să o găsească pe femeie, dar aceasta nu mai avea banii, însă își cumpărase o serie de obiecte casnice cu suma furată, potrivit brașov.net.

Potrivit polițiștilor de la IPJ Brașov, pe 5 august, bărbatul a chemat-o pe femeie în casă, iar aceasta a mai venit cu un alt bărbat. Toți au consumat alcool, iar apoi femeia a întreținut relații intime cu bărbatul păgubit. Când şi-a dat seama că îi lipsesc banii şi telefonul mobil, bărbatul a alertat imediat Poliţia.

„Polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 42 ani, din orașul Victoria, județul Brașov și o femeie, în vârstă de 32 ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Astfel, la data de 9 august 2022, polițiști (…) au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Făgăraș și orașului Victoria, din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri, printre acestea și bunuri asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost achiziționate cu suma de bani, ce ar fi fost sustrasă, precum și mai multe înscrisuri” au precizat polițiștii.

Matinalii Radu Constantinescu și Cătălin Striblea au discutat despre acest subiect în Deșteptarea de Vară:

Ascultă mai jos cea mai recentă ediție Deșteptarea de Vară:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: unsplash.com