Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Bărbați din Galați, surprinși când furau o trotinetă electrică de închiriat: „Am găsit-o la gunoi, am nevoie de motoraș”

Trei bărbați din Galați au fost filmați în timp ce încercau să urce pe o motocicletă o tricicletă electrică. Bărbatul care îi filmează încearcă să-i convingă că trotineta este urmărită prin GPS și că ar putea avea probleme cu Poliția.

În imagini apar trei bărbați care încearcă să urce trotineta pe o motocicletă. Doi dintre ei susțin că au găsit tricicleta la gunoi și i-au dat-o motociclistului care are nevoie de motorul acesteia.

Potrivit Știrile Pro TV, nu este singurul incident de acest fel. Un alt bărbat a încercat să urce trotineta în maşină, ignorând semnalele acustice şi luminoase pe care le emitea.

Un trecător l-a avertizat însă că trotineta este urmărită prin GPS şi trebuie dusă înapoi pe trotuar de unde a luat-o.

Trotinetele au apărut pe străzile din Galați de o săptămână și aparțin unei firme care le închiriază printr-o aplicaţie. Unii localnici au crezut că sunt abandonate şi le pot lua acasă.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.