Deşteptarea a trimis o ascultătoare în vacanţă la Roma

Matinalii Europa FM îşi trimit ascultătorii fideli în vacanţa de 1 mai în oraşe europene celebre.

Diana Axente, din Sibiu, a câştigat , vineri, o vacanţă de 1 Mai la Roma! Ea a adunat toate cele patru parole ale săptămânii şi le-a trimis prin SMS la 1721, după semnalul dat de Monica, Vlad şi George, în ‘Deşteptarea’.

Concursul prin care Europa FM îi trimite pe ascultătorii fideli în vacanţă continuă şi săptămânile următoare.

În fiecare zi, de luni până joi, matinalii Europa FM, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, vor anunța câte o parolă – diferită în fiecare zi – iar în fiecare zi de vineri se va alege câștigătorul vacanței, dintre ascultătorii care trimit SMS la 1721, cu textul – VACANTA – urmat de cele 4 parole ale săptămânii respective, în decurs de 30 de minute de la anunțarea concursului.

Toate SMS-urile cu textul VACANTA si cele patru(4) parole corecte vor intra în tragerea la sorți pentru vacanța oferită ca premiu în săptămâna respectivă.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în direct, în cadrul programului matinal ‘Deşteptarea’, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, în zilele de vineri, 21 martie, 28 martie şi 4 aprilie 2014.

În joc au mai rămas două vacanţe, una la Madrid şi una la Dublin, fiecare premiu incluzând cazare la hotel trei stele şi transport cu avionul.