Deşteptarea a oferit o nouă vacanţă în Grecia

Monica, Vlad şi George continuă tradiţia de vineri şi oferă o nouă vacanţă în Grecia unui ascultător fidel al emisiunii Deşteptarea de la Europa FM.

De ziua lui, Vlad Petreanu ‘a făcut cinste’ cu o nouă vacanţă în Grecia. Tămăşanu Alina Elena din Piatra Neamţ îşi poate face bagajele pentru o super vacanaţă în Grecia, câştigată vineri în Deşteptarea.

În vacanţă intră şi Deşteptarea, dar premiile nu. Săptămâna viitoare, în fiecare dimineaţă vom oferi noi Hituri cu bani, precum şi parolele pentru vacanţa în Grecia. În locul Monicăi Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu, matinalul Europa FM va fi realizat timp de o săptămână de Sorin Niculescu.

Cum poţi vedea marea din Grecia ascultând Deşteptarea

Deşteptarea şi Neotur îţi oferă şansa de a câştiga săptămânal unul din cele 9 sejururi pentru 2 persoane în Insula Corfu Moraitika sau unul din cele 8 sejururi cu 7 nopţi de cazare la Nei Pori.

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în decurs de 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă.

Exemplu SMS valid: VACANTA, Desteptarea, Europa, Mare, Soare

Prin tragere la sorţi poţi câştiga o vacanţă de vis în Grecia, oferită de Europa FM şi agenţia Neotur.