Deşteptarea a dus în Constanţa Cadoul Mov

Început în forţă pentru matinalii Europa FM, Monica, Vlad şi George, care au oferit, luni, o ediţie specială a emisiunii ‘Deşteptarea’ în direct din Judeţul Constanţa.

Familia Zisu din Lumina (Constanţa) a fost gazda matinalilor Monica, George şi Vlad. Cei trei realizatori ai emisiunii ‘Deşteptarea’ au fost în formă maximă luni, animaţi şi de familia numeroasă care i-a primit cu multă căldură.

Pentru a o răsfăţa pe doamna Zisu, Vlad Petreanu a apelat la ‘artileria grea’ şi i-a oferit Cadoul Mov. Acesta este un pachet complet de servicii de beauty şi îngrijire personală. Cadoul Mov conţinecatalogul în care sunt prezentate pe rând saloanele partenere împreună cu serviciile pe care acestea le oferă şi cele 3 carduri: mov, verde şi albastru ce oferă acces gratuit la serviciile de îngrijire care fac pe oricine să se simtă special.

Pentru că nu a vrut să rămână mai prejos, George Zafiu a dublat oferta, astfel încât ascultătoarea noastră se va răfăţa cu şase carduri Cadoul Mov valabile pentru servicii de beauty & îngrijire personală în saloane premium din Constanţa.