Deşteptarea a descoperit cele mai ciudate lucruri la vânzare pe eBay

Platforma online eBay este locul unde se tranzacţionează cele mai ciudate lucruri, după cum au descoperit miercuri matinalii Monica, Vlad şi George, în emisiunea ‘Deşteptarea’ de la Europa FM.

În toamna anului trecut, statul elen, criticat pentru ineficienţa eforturilor de vânzare a activelor imobiliare, scotea la licitaţie o casă dărăpănată despre care se crede că ar fi bântuită. Dar gestul grecilor este departe de a fi catalogat drept cel mai ciudat pe eBay, după cum au descoperit miercuri matinalii Monica, Vlad şi George, în emisiunea ‘Deşteptarea’ de la Europa FM.

Astfel, cei trei matinali au găsit pe eBay la vânzare o bucată de gumă, mestecată anterior de Britney Spears. Ea a fost adjudecată de un fan pentru 200 de dolari. Un fulg de porumb de forma statului american Illinois, extras dintr-o pungă de cereale, a fost la vânzare pentru un preţ de de 1000 de dolari, iar doritorii au fost destui.

Dacă în privinţa obiectelor ciudate eBay este locul unde se întâlnesc cele mai multe, Monica, Vlad şi George au descoperit că nu trebuie neapărat să ai ceva palpabil de vânzare pentru a avea succes pe celebrul site de licitaţii.Un prietenul imaginar a fost scos cu mult succes la vânzare. În anunţ, proprietarul a precizat că nu se mai înţeleg, deoarece el a îmbătrânit. Nu putea fi atins, auzit sau simţit, dar s-a vândut pentru câteva mii de dolari.

Pentru a afla ce alte lucruri ciudate au mai descoperit pe eBay matinalii Europa FM, daţi click aici!