Deşteptarea a dat, vineri, prima maşină la concursul ‘Hitul cu Bani’ (AUDIO)

Ziua de vineri a adus o mulţime de premii mari în matinalul prezentat de George, Vlad şi Monica.

După ce Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au dat o nouă vacanţă, de data aceasta la Madrid, pe care a câştigat-o Diana din Iaşi, cei trei matinali au ales şi primul câştigător al unei maşini la concursul ‘Hitul cu Bani’.

Toate SMS-urile primite în perioada concursului au intrat în tragerea la sorţi având ca miză un superb Citroen C3, roşu.Gabriel Ioan Nistor din Sibiu (42 de ani) a câştigat Marele Premiu al lunii martie la concursul ‘Hitul cu Bani’. Care a fost reacţia lui şi cum a făcut să câştige, aflaţi reascultând înregistrarea din emisiunea Deşteptarea.

Hiturile îţi aduc în continuare mii de euro şi o maşină pe lună, doar la Europa FM

După ce ai auzit Hitul cu Bani la Europa FM ai la dispoziţie 10 minute pentru te înscrie în concurs, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Cosmote) cu textul HITUL CU BANI, urmat de numele şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: HITUL CU BANI, Andrei Andrei, Iaşi

Fiecare Hit cu Bani este precedat de un jingle care-ţi reaminteşte cum te poţi înscrie în concurs. Pentru a te ajuta şi mai mult, DJ-ii Europa FM vor anunţa la sfârşitul piesei numele ei şi al artistului. Nu-ţi mai rămâne decât să trimiţi SMS la 1721 în decurs de 10 minute.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului. La tragerile la sorţi pentru maşini participă toate SMS-urile valide primite de Europa FM până în momentul realizării extragerilor.

Următoarea extragere a unei maşini Citroen C3 va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, în programul Deşteptarea. Click aici pentru regulament şi detalii!