Deşteptarea a dat o nouă vacanţă în Dublin! De luni, urmează vacanţe în Grecia (AUDIO)

Rodion din Galaţi a câştigat, vineri, un city break la Dublin, de 1 Mai.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au oferit, vineri, în Deşteptarea, un city break la Dublin, de 1 Mai. Premiul a fost câştigat de Rodion, din Galaţi.

Cei trei matinali au anunţat că nu se opresc aici cu vacanţele şi începând de luni continuă să ofere parole, de data aceasta pentru o săptămână de vis în Grecia. Săptămânal, Monica, Vlad şi George vor oferi câte o vacanţă pentru 2 persoane în Insula Corfu Moraitika sau la Nei Pori.

Nei Pori este un loc liniştit în care poţi savura natura, cu apa ei cristalină şi peisajele care-ţi taie respiraţia. Clădirile nu au mai mult de trei etaje înlţime, iar între ele se impune biserica, singura mai înaltă. Nei Pori se află în sudul regiunii Pieira, la poalele Muntelui Olimp. Pentru Insula Corfu prezentările nu mai sunt necesare. Aflată în Marea Ionică, insula Corfu este considerată una dintre cele mai frumoase ale Greciei. Moraitika este situată pe coasta de est a insulei, la aproximativ 20 km de capitala insulei, Kerkyra.

Premiile vor fi acordate în emisiunea Deşteptarea, în zilele de 11 aprilie, 18 aprilie, 25 aprilie, 02 mai, 09 mai, 16 mai, 23 mai, 30 mai, 6 iunie, 13 iunie, 20 iunie, 27 iunie, 04 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie şi 01 august.

Cum poţi vedea marea din Grecia ascultând Deşteptarea

Deşteptarea şi Neotur îţi oferă şansa de a câştiga săptămânal unul din cele 9 sejururi pentru 2 persoane în Insula Corfu Moraitika sau unul din cele 8 sejururi cu 7 nopţi de cazare la Nei Pori.

Adună de luni până joi parolele zilnice pe care le afli de la Monica, Vlad şi George, iar vineri, în emisiunea Deşteptarea, trimite în decurs de 30 de minute după semnalul de concurs un SMS la 1721 cu textul VACANŢA urmat de cele patru parole corecte din săptămâna respectivă.

Exemplu SMS valid: VACANTA, Desteptarea, Europa, Mare, Soare

Prin tragere la sorţi poţi câştiga o vacanţă de vis în Grecia, oferită de Europa FM şi agenţia Neotur.