Deşteptarea a aflat cum un telefon spart poate fi vândut cu 66.000 de dolari

Un iPhone 5 cu ecranul spart a ajuns să coste peste 66.000 de dolari, Monica, Vlad şi George dezvăluind joi, în emisiunea Deşteptarea, şi motivul pentru preţul exorbitant.

Steve Soboroff, unul dintre şefii poliţiei din Los Angeles, a vândut un iPhone 5 care avea ecranul spart cu 66.500 de dolari, după ce l-a scos la licitaţie pe siteul eBay

La playofful NBA dintre Clippers şi Thunder, Rihanna a stat lângă poliţist, cu care a acceptat să facă un selfie. După ce s-au fotografiat, cântăreţei i-a scăpat telefonul din mână şi ecranul smartphoneului s-a crăpat. Steve Soboroff a rămas însă cu zâmbetul pe buze şi a profitat de ocazie pentru a-i cere Rihannei autograful pe spatele telefonului. Poliţistul a vândut apoi gadgetul pe eBay, la licitaţie, cu 66.500 de dolari.

Poliţistului nu i-a fost greu să demonstreze autenticitatea autografului, pentru că Rihanna i-a cerut scuze lui Soboroff în public, postând pe Twitter mesajul: ‘Îmi pare rău că ţi-am spart telefonul Steve Soboroff’.

Amuzaţi de întâmplare, Monica, Vlad şi George au glumit că de aici înainte toţi ne vom dori ca vedetele să ne distrucă gadgeturile.

Click aici pentru a reasculta emisiunea Deşteptarea de joi