Confidenţialitate

Descoperă gama de hrană pentru pisici Purina ONE Bifensis® (P)

Gama de hrană pentru pisici Purina ONE Bifensis® înseamnă hrană echilibrată nutrițional special dezvoltată cu ingrediente gustoase, de înaltă calitate, pentru a susține microbiomul intestinal al fiecărei pisici.

Pisica ta este maestra echilibrului. Dar pentru a-și păstra microbiomul intestinal echilibrat are nevoie de ajutorul tău. Microbiomul intestinal al unei pisici este ecosistemul cu miliarde de microorganisme care locuiesc în intestin.

Purina ONE® Bifensis® ajută la protejarea microbiomului intestinal al pisicii tale, prin echilibrarea nivelului bacteriilor benefice şi al celor nocive. Acest lucru ajută la menţinerea stării generale de sănătate şi a bunăstării sale.

Un microbiom intestinal echilibrat, datorită rădăcinii de cicoare

Purina ONE® Bifensis® conţine rădăcină de cicoare – un prebiotic care echilibrează nivelul bacteriilor benefice şi al celor nocive din intestinul pisicii tale. Cu un intestin sănătos, sistemul imunitar al pisicii tale este și mai puternic.

Un sistem imunitar fortificat, datorită lactobacillus

Purina ONE® Bifensis® conţine lactobacillus – o bacterie benefică funcţională care s-a dovedit, pe baza probelor ştiinţifice, că impreună cu adaosul de antioxidanți și efectul prebiotic al fibrelor solubile întărește sistemul imunitar al pisicii tale. Pentru o viaţă lungă şi sănătoasă.

Atunci când pisica ta este sănătoasă în interior, acest lucru se vede şi la exterior.