Descoperă cele mai delicioase produse din noul Carrefour Corbeanca și participă la concursul din Deșteptarea, transmis live pe Facebook

Noul Carrefour Corbeanca se deschide pe 4 decembrie și vine cu surprize live în Deșteptarea. De luni, Vlad, George și Luca te surprind în fiecare dimineață cu o provocare, live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, iar la finalul fiecărei zile te poți alege cu un premiu de la Carrefour!

Știi unde se deschide cel mai mare Concept de Wine Gallery? Exact! În noul Carrefour Corbeanca! În prima zi a săptămnii, deschidem vinul românesc! A deschide un vin bun înseamnă mai mult decât a-l bea într-un pahar cu picior înalt.

A deschide un vin bun e o probă de cunoștințe, de maturitate, de fler, de experiență. Dar cum rămâne cu a deschide un vin românesc? Aflăm împreună, luni, după ora 9, la Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM. Iar dacă vrei mai multe informații până atunci, vizitează deschidemvinulromanesc.ro.

Noul hipermarket Carrefour Corbeanca va include o zonă dedicată băutorilor de vin, dar şi o sumedenie de produse BIO şi sesiuni de live cooking la zona Gastro.