Confidenţialitate

Descoperă artiștii contemporani români: Nicolae Stoica

Sculptorul Nicolae Stoica a absolvit Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza, iar în 1996 a absolvit Academia de Arte Plastice București, secția sculptură.

În 1997 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România iar în 2009 membru al Centrului Cultural H.D.U. In 2001 a câștigat premiul special la Bienala Internațională de Sculptură din Toyamura, Japonia. În 2006 a primit Premiul Uniunii Artiștilor Plastici pentru ambient. A participat la numeroase expoziții personale și de grup, naționale și internaționale.

Lucrări semnate Nicole Stoica vor fi prezentate în cadrul expoziției “Sculpturi din Ateliere Deschise”, organizată în cadrul proiectului Contemporanii și găzduită de Institutul Cultural Român în perioada 29 iunie – 29 iulie 2018.

Atelierul sculptorului Nicolae Stoica este deschis pentru vizitare sâmbătă, 30 iunie, și duminică, 1 iulie 2018, între 12:00 și 20:00. Accesul este liber. Mai multe informații despre evenimentul Ateliere Deschise, din weekend, pot fi găsite pe ateliere.net.

5 lucrări pentru a-l cunoaște mai bine pe Nicolae Stoica: