Confidenţialitate

Demonstrează-ți iubirea pentru casa ta, iar ENGIE te premiază!

Casa ta este în căutarea confortului alături de un prieten care să aibă grijă de ea așa cum se cuvine? Din dragoste pentru casa ta, ajut-o să-și facă un prieten adevărat: pachetul Thermo Plus și profesioniștii ENGIE.

Ascultă-l pe Radu Constantinescu, pe Drum cu Prioritate, prinde semnalul de concurs, demonstrează-ți iubirea pentru casa ta și ENGIE te premiază!

Trimite un mesaj scris sau audio, pe WhatsApp, la numărul de telefon 0728.111.222 și promovează-ți cât mai bine, mai ingenios și mai amuzant casa aflată în căutarea confortului alături de un prieten care să aibă grijă de ea.

În fiecare zi, de luni până vineri, Radu Constantinescu va desemna câte un câștigător pe zi, alegând unul dintre cele mai haioase și mai originale mesaje.

Premiul constă într-un pachet format din patru echipamente care te vor ajuta să consumi energie mai eficient și mai inteligent: priză și bec inteligent WiFi, senzor WiFi uși/ferestre și baterie externă cu încărcare solară.

Cu pachetul Thermo Plus de la ENGIE confortul casei tale va fi pe mâini bune! Înlocuiește, cu ajutorul profesioniștilor ENGIE, centrala veche cu una nouă în condensare, simplu și rapid. Astfel, te alături celor 90% de clienți Thermo mulțumiți de experiența avută cu echipa ENGIE. În plus, ai garanție extinsă, plată în rate și servicii tehnice complete, inclusiv monitorizare și asistență proactivă.

Împrietenește-ți casa cu profesioniștii ENGIE, la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Click aici pentru regulamentul concursului