Confidenţialitate

Delia Rus lansează piesa “Adio” | VIDEO

“Este o poveste scoasă din depresie și anxietate, când mintea ta îți oferă informațIi false, iar tu crezi că aceea este realitatea. Când îți este frică că el o să te părăsească, așa că începi să o faci tu. Orice ar face el, oricât mi-ar face pe plac, pe mine mă scoate din minți; este o nebunie temporară.

El nu mă lasă să pun capăt relației, pentru că știe că nu gândesc limpede, că nu sunt tocmai eu și curând o să îmi revin. Acum vreau doar să evadez, simt că mă ține captivă, cred că îmi vrea răul, ca tot restul lumii și sunt gata să îi arăt ce poate să fac nebunia din mine. E o piesă de girl power, dar una a femeilor ușor nebune”, a spus Delia Rus despre “Adio”.

În primăvara anului acesta, Delia a lansat EP-ul ei de debut, “Jurnal de introvertit”, o serie de piese cu o atmosfera pop și producții urbane. Pe tracklist-ul jurnalului se regăsesc melodii precum “Weirdo” (Îmi pierd mințile), “Gândurile” și “Uneori”, întreagă lista reprezentând o fereastră deschisă către sentimentele și gândurile artistei.

De la debutul muzical din 2016 cu piesă “Dacă pleci”, până la deschiderea concertului LP de la Arenele Române din 2019, Delia Rus a devenit una din cele mai apreciate artiste pop din industria muzicală românească.

Lansările sale cele mai recente, “Nouă eu”, “Ce-mi faci” și “Bună”, sunt o combinație de elemente urbane și sensibilitatea specifică muzicii ei. Piesele Deliei au adunat în total peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.