Confidenţialitate

Dej: Incendiu puternic la hala unei companii producătoare de cauciucuri. A fost trimisă o alertă din cauza fumului dens | VIDEO

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin, joi, pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri din orașul Dej.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență la hala aflată pe strada Henri Coandă din orașul Dej. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD.

Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv, a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire.

Totodată a fost transmis și un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către terminalele mobile din municipiul Dej și localitățile limitrofe.