„Deadpool 2” detronează „Avengers: Infinity War” în box-office-ului nord-american

Blockbuster-ul „Avengers: Infinity War” a fost detronat din fruntea box-office-ul nord-american de „Deadpool 2”, un alt film cu supereroi, dar foarte diferiţi, mai glumeţi şi mai disfuncţionali, care obţinut încasări de 125 de milioane de dolari în acest weekend, potrivit Agerpres.

În acest sequel lansat în weekend, Deadpool (Ryan Reynolds), însoţit de un grup de mutanţi, trebuie să protejeze un tânăr cu puteri supranaturale de ameninţarea unui personaj malefic. În pofida seriozităţii subiectului, filmul reia tonul sarcastic al primei părţi şi optează pentru lansarea de săgeţi batjocoritoare la adresa producţiilor cu supereroi.

Josh Brolin, Morena Baccarin şi Zazie Beetz completează distribuţia acestei pelicule, realizate de David Leitch.

Cu mult în spate, pe poziţia a doua, cu încasări de doar 28, 7 milioane de dolari, regăsim al treilea episod al sagăi „Avengers” – „Avengers: Infinity War” – care a obţinut deja 595 milioane de dolari în SUA şi Canada, de la lansarea în urmă cu patru săptămâni.

Pe aceste pieţe, filmul nu a depăşit încă încasările primul episod, care a raportat 623 milioane de dolari în 2012.

Locul al treilea este ocupat de o altă premieră, „Book Club” – o comedie avându-le ca protagoniste pe Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în rolurile unor prietene ale căror vieţi sunt date peste cap după ce citesc romanul erotic „Fifty Shades of Grey”. Filmul, în regia lui Bill Holderman, a obţinut 12,5 milioane de dolari după primul weekend de proiecţii în cinematografe.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS