Confidenţialitate

#de15ani: Sergiu și Andrei de la Kiss FM au urat LIVE “La mulți ani, Europa FM!” – AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Radio Europa FM e sărbătorită și de colegii de la alte posturi de radio. Turul radiourilor din țară a ajuns și la Kiss FM. ”În 15 ani de zile n-am vorbit niciodată cu colegii din celelalte programe matinale, pentru că ne-a fost frică, poate, să nu cumva să ne luăm sau să dăm din audiența noastră”, a spus George Zafiu.

”Ei aveam treabă, eram la muncă”, l-a contrazis în glumă Vlad Petreanu.

Sergiu și Andrei au lăudat ideea matinalilor din Deșteptarea de a vorbi cu colegii de la alte posturi de radio: ”E o idee foarte bună și ne bucurăm că se întâmplă”.

”La mulți ani ascultătorilor voștri și ascultătorilor noștri și, mai important decât atât, trebuie să lăsăm competiția un pic la o parte când e vorba de o chestie frumoasă, așadar: La mulți ani, Europa FM!”

”Dar chiar așa, de ce nu facem toate emisiunile astea pe o singură frecvență?”, a propus Vlad Petreanu, susținut de George Zafiu: ”Nu trebuie să fim toți de fiecare dată, ne trezim noi luni, voi marți…”

https://soundcloud.com/europafmromania/sergiu-si-andrei-de-la-kissfm-ureaza-la-multi-ani-europa-fm

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?