#de15ani: Morar și Buzdugan au urat LIVE “La mulți ani, Europa FM!” – AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Europa FM a primit urări și mesaje de la colegii altor posturi de radio. Printre realizatorii de radio care au intrat în direct cu Vlad Petreanu și George Zafiu în Deșteptarea de marți s-au aflat și Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

”Mulțumim mult de tot pentru telefon. La mulți ani din partea noastră!” a urat Mihai Morar în ceas aniversar. ”Eu personal sunt concurent cu Europa FM de când mă știu, de când fac radio. Chiar și când am lucrat în același trust, tot concurenți eram. Dar, personal, pe mine Europa FM m-a făcut mai puternic”, a recunoscut realizatorul de la Radio Zu, adăugând: ”În lumea asta dezbinată e important ca industria să rămână puternică și rămâne puternică având o voce comună.”

”Eu mă simt nu doar mai puternic de când sunt în concurență cu voi, ci chiar și mai grăsuț, de la râsul care e aici în fiecare dimineață”, a glumit Vlad Petreanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

George Zafiu și-a amintit, la 15 ani de Europa FM, că Radio Contact a fost primul post de radio cu care Europa FM a intrat în concurență.

”Voi erați cu cireșele, noi inventasem atunci o replică: ”Nouă ne mere și mai bine”, a completat Mihai Morar.

Nici Daniel Buzdugan nu s-a abținut de la urări de ”La mulți ani” în ceas aniversar: ”Salutăm Europa FM și complexul Europa, acolo de unde ne îmbrăcăm”, a glumit el. ”Mă gândeam la un slogan pentru voi: ”Nu fă ce face popa, fă ce zice Europa”.

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?