#de15ani: Liana Stanciu și Raul Brebu au urat LIVE „La mulți ani, Europa FM!”- AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Radio Europa FM e sărbătorită și de colegii de la alte posturi de radio. Turul radiourilor din țară a continuat în Deșteptarea de marți cu Magic FM. Vlad Petreanu și George Zafiu au stat de vorbă cu Liana Stanciu și Raul Brebu, care le-au urat La mulți ani:

”Ne bucurăm foarte tare că astăzi am redescoperit cumva începuturile radioului. Domnul Zafiu, mai ții minte când ai venit pe la Iași?”, l-a întrebat Liana Stanciu pe George Zafiu, care și-a amintit că a chiulit odată din liceu ca să se întâlnească cu Liana Stanciu, care venise de la București ca să le vorbească despre radio.

”La mulți ani, Europa FM! La mulți ani, George, la mulți ani, Vlad! La mulți ani din tot sufletul. E cel mai frumos gest pe care îl pot face niște oameni care se cunosc de atât de multă vreme și, care indiferent ce tricouri poartă, sunt în aceeași echipă”, le-a urat Liana Stanciu matinalilor din Deșteptarea.

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?