Confidenţialitate

#de15ani: Liana Stanciu și Raul Brebu au urat LIVE “La mulți ani, Europa FM!”- AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Radio Europa FM e sărbătorită și de colegii de la alte posturi de radio. Turul radiourilor din țară a continuat în Deșteptarea de marți cu Magic FM. Vlad Petreanu și George Zafiu au stat de vorbă cu Liana Stanciu și Raul Brebu, care le-au urat La mulți ani:

”Ne bucurăm foarte tare că astăzi am redescoperit cumva începuturile radioului. Domnul Zafiu, mai ții minte când ai venit pe la Iași?”, l-a întrebat Liana Stanciu pe George Zafiu, care și-a amintit că a chiulit odată din liceu ca să se întâlnească cu Liana Stanciu, care venise de la București ca să le vorbească despre radio.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”La mulți ani, Europa FM! La mulți ani, George, la mulți ani, Vlad! La mulți ani din tot sufletul. E cel mai frumos gest pe care îl pot face niște oameni care se cunosc de atât de multă vreme și, care indiferent ce tricouri poartă, sunt în aceeași echipă”, le-a urat Liana Stanciu matinalilor din Deșteptarea.

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?