#de15ani: Gheorghe și Greeg au urat LIVE “La mulți ani, Europa FM!” – AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Radio Europa FM e sărbătorită și de colegii de la alte posturi de radio. Grig și Andrei Gheorghe de la Pro FM s-au aflat și eu printre colegii de la alte posturi de radio care au intrat în direct în Deșteptarea ca să ureze la mulți ani postului de radio Europa FM.

”Am lucrat la Radio 21 și am lucrat și la Europa FM. Gașca a fost foarte mișto și le sunt în continuare recunoscător tuturor celor cu care am lucrat atunci”, a povestit Andrei Gheorghe, care a adăugat că își aduce aminte cu mare plăcere de unele momente.

”Mulțumim întregii găști care face radio în România. Avem o mare pasiune dincolo de orice business facem fiecare pentru stația la care lucrăm”, a completat și George Zafiu urările primite de la Andrei Gheorghe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?