#de15ani: Gașca lui Găinușă a recitat LIVE “La mulți ani, Europa FM!” – AUDIO

La aniversarea de 15 ani, familia Radio Europa FM e sărbătorită și de colegii de la alte posturi de radio. Dis-de-dimineață, Vlad Petreanu și George Zafiu au avut parte de o urare specială de la Radio 21 în tandem: Gașca lui Găinușă a intrat în direct în Deșteptarea de marți, iar matinalii Vlad și George au intrat LIVE în matinalul Radio 21:

Găinușă, Codruț, Marina și Șurubel au oferit o prestație de invidiat a hitului ”La mulți ani cu sănătate”, dedicat special colegilor de la Europa FM.

”Am înțeles că e fiesta la voi și am venit și noi să vedem ce aveți pe acolo”, a recunoscut Marina.

”Ia să vedeți voi cum îmi sună mie telefonul”, a vrut să le arate Codruț colegilor de la matinalul Europa FM: ”Europa FM…cu George Zafiu”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Și Mișu Găinușă a luat parte la urările pentru postul de radio Europa FM. ”Mie îmi sună așa: Europa FM…cu Vlad Petreanu”. ”Aveți și voi un an de la buletin”, a mai glumit Găinușă.

După cum a recitat chiar el în direct, Șurubel are o sonerie de telefon mai…poetică: ”E pe aceeași frecvență cu tine,/ E ca mierea bună de albine, / Pentru minte e un shake de vitamine,/ Zaf și Petreanu încă se țin bine./ De 15 ani îi tot avem,/ Pentru știri sunt un fel de Nurofen,/ La mulți ani, Europa FM!”

Pe 26 mai 2000, George Zafiu intra în prima emisie Europa FM, iar de atunci lucrurile s-au schimbat în radio. Sărbătorim în această săptămână 15 ani minunați de Europa FM, pentru care vă mulțumim vouă, ascultătorilor, și vă așteptăm mesajele și răspunsurile la întrebarea: Tu ce făceai acum 15 ani?

Articole Similare