De Ziua Mondială a Sănătății și Securității în Muncă, Dedeman atrage atenția asupra importanței purtării echipamentului de protecție

Ziua de 28 aprilie a fost declarată Ziua Mondială a Sănătății și Securității în Muncă. Statisticile în legatură cu accidentele de muncă în România sunt îngrijoratoare. Conform celui mai recent studiu Eurostat, cu date din 2014, România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveste accidentele de muncă mortale iar 7 din 100.000 de români îsi pierd viața la locul de muncă, muncitorii din construcții fiind printre cei mai expuși.

Vineri, în Deșteptarea, la Știrea Bravo scoatem în evidență o binevenită campanie de conștientizare care pune accentul pe siguranța și securitatea muncitorilor de pe șantiere.

Compania Dedeman, în parteneriat cu agenția McCann Worldgroup România, inițiază o campanie de conștientizare care pune accentul pe siguranța muncitorilor.


Dedeman renunță temporar la casca de protecție din logo-ul companiei pentru a atrage atenția asupra importanței purtării echipamentului de protecție pe șantierele din România.

Timp de o lună, cățelul din logo-ul companiei Dedeman nu va mai purta casca de protecție și va apărea ușor accidentat pentru a demonstra vulnerabilitatea în fața accidentelor de pe șantier și importanța respectării normelor de siguranță.

Mai mult, pentru a-i încuraja pe cei implicați în proiecte de construcții sau renovări să acorde importanța cuvenită siguranței lor și a celor din jur, în data de 28 aprilie aproximativ 8.000 de căști de protecție vor fi oferite gratuit clienților în rețeaua de magazine Dedeman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS